Brow Shaping

Wenkbrauwen zijn een van de belangrijkste onderdelen van je gelaat. Mooi gestylde wenkbrauwen geven je gezicht karakter en zorgen ervoor dat je expressie beter naar voren komt. Misschien heb je van nature mooie wenkbrauwen, maar kan je zelf de perfecte vorm er niet in krijgen.

Of misschien ben je na jarenlang verkeerd of te veel epileren nog steeds niet tevreden over de vorm van je wenkbrauwen. Dan is deze behandeling ideaal. In enkele stappen krijg je perfecte natuurlijke
wenkbrauwen.

Bij een brow shaping of brow mapping gaan we jouw wenkbrauwen volledig uitmeten voor de perfecte vorm en een mooie symmetrie. Nadien gaan we de wenkbrauwen waxen, eventueel wat bijknippen en gebruiken we het pincet zodat we geen haartjes missen.

Er wordt zeer precies gewerkt zodat ook de donshaartjes verdwenen zijn en de brows on fleek zijn!

De wenkbrauwen kunnen ook nog worden gekleurd met speciale wenkbrauwverf. Een brow tint geeft een erg natuurlijke, maar toch geaccentueerde en vollere uitstraling. Het effect blijft zo’n 6 tot 8 weken zichtbaar. Voor je deze behandeling laat doen, is het noodzakelijk dat je minstens 4 weken niet geplukt of geknipt hebt aan je wenkbrauwen. Anders gesteld: hoe wilder je wenkbrauwen zijn, hoe mooier het resultaat!

Het is aangeraden om elke 4 tot 6 weken langs te komen zodat je wenkbrauwen mooi in vorm blijven. De behandeling is geschikt voor iedereen die (weinig) wenkbrauwharen heeft. Natuurlijk is het zo dat ik geen wonderen kan verrichten. Een dunne wenkbrauw waar bijna geen haren op staan, kan ik niet omvormen tot een supervolle, dikke wenkbrauw.

Heb je weinig haren en wil je zeker zijn dat deze behandeling geschikt is voor jou, mail of stuur mij gerust een foto van je wenkbrauwen en ik geef je graag mijn eerlijke mening.