Ontharing

Overtollige lichaamsbeharing past niet binnen het schoonheidsideaal van nu. Dit geldt ondertussen voor vrouwen én mannen. Wie wil er nu niet wekenlang van een gladde en zachte huid kunnen genieten?

Bij het ontharen wordt er gewerkt met hoog kwalitatieve hars. Hiervan zijn er 2 verschillende soorten (film- of striphars), afhankelijk van welke zone. De onthaarde huid behandel ik met verzachtende en verzorgende producten. Bye bye, ongewenste haren! Hello, gladde & zachte huid!

Let op: Om goed te kunnen harsen, moeten je haartjes lang genoeg zijn. 5 à 10 mm is de ideale lengte. Dit betekent ongeveer 2 tot 3 weken niet scheren, afhankelijk van hoe snel je haar groeit natuurlijk.

Verschillende soorten hars

Striphars

Striphars wordt in een dun laagje aangebracht met een spatel en vervolgens afgenomen met een papieren strip. Doordat de strip in de hars kleeft en de hars in de haren worden de haren samen met de strip afgenomen. Striphars wordt gebruikt voor grote zones zoals benen, armen, borst en rug.

Filmhars

Filmhars stolt op lichaamstemperatuur en wordt zonder strips afgenomen. We trekken de hars er eigenhandig af. De belangrijkste eigenschap van de filmhars is dat deze niet aan de huid kleeft maar wel aan de haren. Hierdoor is de hars zéér geschikt voor gevoelige zones zoals het gelaat, de oksels en de (volledige) bikini ontharing. Het spreekt voor zich dat je altijd iets zal voelen als er haren verwijderd worden, maar dankzij de ontwikkeling van filmhars wordt harsen nagenoeg pijnloos voor de huid.