Over Bell'Apparenza

Wie ben ik?

Hallo! Ik ben Anke Hoes en de trotse eigenares van mijn schoonheidssalon Bell’Apparenza te Geel-centrum. Inmiddels heb ik 15 jaar ervaring in de beautybranche.

Het begon allemaal in 2007 toen ik me inschreef voor een cursus ‘Nagelstyling’. In 2008 ben ik aan de opleiding ‘Schoonheidsverzorging’ begonnen. Na enkele lessen opende er een hele nieuwe wereld voor mij. Dit was helemaal mijn ding en ik ontdekte een gloednieuwe passie. Na deze opleidingen ben ik nog een extra cursus ‘Pedicure’ gaan volgen.

Op mijn 29ste startte ik mijn schoonheidssalon in bijberoep. 8 jaar later besliste ik om de sprong te wagen naar hoofdberoep.

Mijn hobby werd dus mijn job, welke ik met veel liefde en overgave beoefen.
Ik vind het heel belangrijk om te blijven bijleren en daarom volg ik heel wat opleidingen om zo een uitgebreid aanbod van behandelingen alsook nieuwe trends te kunnen aanbieden.

Een weetje: Bell’Apparenza is Italiaans en betekent ‘mooi uiterlijk’. Hier streven we natuurlijk naar. Hopelijk mag ik jou binnenkort in mijn salon verwelkomen!

Veel liefs,
Anke

Missie

Bij Bell’Apparenza kom je terecht in een huiselijke en gemoedelijke sfeer gecombineerd met een persoonlijke en professionele aanpak. Hier kan je ontsnappen aan de dagdagelijkse drukte en genieten van een me-time verwenmomentje om nadien helemaal ontspannen naar huis te gaan. Ook voor een leuke, gezellige babbel kan je hier terecht. Ik wil jou een zo aangenaam mogelijke ervaring laten beleven.

Elke dag sta ik met een glimlach en warme ontvangst voor je klaar om jullie van kop tot teen te verwennen. Tijdens het bezoek zorg ik er dan ook voor dat je jezelf helemaal goed voelt. Een zacht dekentje, een verwarmde behandelstoel, rustgevende muziek en een gezellig kaarsje.

Ik vind het heel belangrijk om voldoende tijd te nemen voor mijn behandelingen, te luisteren en te handelen naar jullie noden en wensen. Op die manier kan ik me echt onderscheiden en mijn expertise helemaal tot in de puntjes uitvoeren.

Ook probeer ik zo flexibel mogelijk te zijn naar jullie toe. Telefoontjes, e-mails en berichtjes worden zo snel mogelijk beantwoord. Naar afspraken toe, doe ik steeds mijn best om jullie zo snel mogelijk verder te helpen.

In mijn schoonheidssalon streef ik ernaar om jullie de beste schoonheidsbehandelingen en verzorgingen aan te bieden die bij ieders wensen en behoeften passen, zowel voor vrouwen als voor mannen om zo jullie schoonheid extra in de verf te zetten. Hiervoor gebruik ik kwalitatieve en effectieve producten aangepast aan uw huidtype en behoefte van de huid om jullie te verwennen en te doen stralen zodat jullie zelfvertrouwen een boost krijgt.

Twijfel je over de keuze van een behandeling of wil je meer weten over je huid en de behandelingsmogelijkheden?
Je mag me steeds contacteren voor vragen of deskundig advies.