Pedicure

Ons uiterlijk houdt ons dagelijks bezig, maar er is een lichaamsdeel dat vaak wordt overgeslagen: je voeten!

Onze voeten hebben veel te verduren. Ze dragen ons lichaam een heel leven lang. Om je voeten in topconditie te houden, verdienen ze regelmatig extra aandacht. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is voetverzorging géén overbodige luxe. Er zijn talloze redenen denkbaar om aandacht te besteden aan je voeten. Ter voorkoming van pijnlijke problemen, een verzorgd uiterlijk van je voeten en ontspanning. Een goede en regelmatige voetverzorging kan je heel wat kwaaltjes en ongemakken besparen.

Wacht niet tot het te laat is en maak tijdig je afspraak!

Verschillende Voetverzorgingen

Esthetische pedicure

Tijdens deze basisbehandeling knip en vijl ik je teennagels, worden de nagelriemen verzorgd, het beetje eelt wordt verwijderd en masseer ik je voeten met een voedende crème.

Gespecialiseerde pedicure

Tijdens deze uitgebreidere behandeling besteed ik extra aandacht aan ingegroeide teennagels, eeltpitten, likdoorns en hardnekkige eelt.

Als extraatje kunnen je nagels voorzien worden van een mooi kleurtje.
U kan kiezen voor gellak of gewoon nagellak.

Ook heerlijk aan de voeten is een lekker warm paraffine voetbad. Ideaal als je last hebt van droge voeten, kloven of bij reumapatiënten met pijnlijke gewrichten. Deze warmte-therapie zorgt ervoor dat de bloedsomloop gestimuleerd wordt. De paraffine zorgt ervoor dat de huid elastischer wordt en superzacht aanvoelt.