Gelaatsverzorging

Je gelaat is je uithangbord en bepaalt je eerste indruk op anderen. Een gezonde, goed verzorgde huid
laat je stralen en geeft je zelfvertrouwen een boost! Bij Bell’Apparenza kan je terecht voor een
behandeling aangepast aan jouw specifieke noden terwijl je kan genieten van wat me-time om zo
even te ontsnappen aan de dagdagelijkse drukte.

Afhankelijk van jouw verwachtingen, wensen en budget bieden we verschillende verzorgingen aan.
Maak hieronder jouw keuze of laat je gerust door mij adviseren.

Het harsen van de wenkbrauwen is bij elke verzorging inbegrepen.

(Sk)intake

Weet je niet goed welke producten je moet gebruiken of wat je huid nodig heeft? Dan raad ik je aan om te starten met een gratis adviesgesprek. Een goede en juiste huidverzorging begint met een correcte huidanalyse. We kunnen werken op acné, droge of vette huid. Maar ook op anti-aging en hydratatie. Met mijn kennis geef ik eerlijk advies en help ik je op weg om te kijken waar jouw huid nu écht nood aan heeft en welk resultaat jij wil bekomen. Dit doen we door een routine voor thuis uit te werken. Indien gewenst stellen we ook een aangepast behandelplan op.

(Sk)intake + Discovery Treatment

Het begrijpen van de behoeften van jouw huid is de eerste stap om een mooie en gezonde huid te creëren. Daarom starten we eerst met een uitgebreide analyse over jouw dagelijkse skincare routine en bekijken we welk huidprobleem jij wil aanpakken. Na dit gesprek volgt er een gelaatsverzorging (60 min.) volledig afgestemd op jouw huid. We sluiten de behandeling af met productadvies en werken een behandelplan volledig op jouw maat uit.

Basic Skin Care Treatment

Deze behandeling is voor ieders huidtype zonder specifieke noden. De verzorging is geschikt om het gelaat doorheen het jaar goed te laten behandelen.

Reiniging, harsen wenkbrauwen, peeling, vapozone, verwijderen comedonen/gerstekorrels, ontspannende gelaatsmassage, masker gelaat, ogen + lippen, tonic, dag- of nachtcrème.

Anti-Age Skin Care Treatment

Deze behandeling is gericht op het bestrijden van de zichtbare tekenen van huidveroudering en brengt de huid terug in balans. Eveneens zorgt de verzorging voor een extra vitamineboost.

Door het gebruik van verschillende serums en een heerlijk geurend vliesmasker gaan we de huid herstellen en hydrateren. Fijne lijntjes en rimpels zijn al minder waarneembaar vanaf de eerste toepassing en de huid is strakker en veerkrachtiger.

Op zoek naar een leuk geschenk?

Verkrijgbaar in prijs of behandeling naar keuze.
Je kan deze online bestellen of hiervoor langskomen.

Nourishing Skin Care Treatment

Deze behandeling is gericht naar extra hydratatie en voeding voor de huid.

Aan deze verzorging wordt een voedend serum toegevoegd. Deze geeft een vitamineboost aan de huid door zijn unieke en rijke samenstelling. Ideaal dus voor de droge, veeleisende en vermoeide huid.

Skin Control Treatment

Deze behandeling is perfect voor iedereen die kampt met acné, onzuiverheden, verwijde poriën en een glimmende huid.

Bij deze verzorging wordt de huid optimaal gereinigd, gekalmeerd en gehydrateerd in combinatie met een matte afwerking.

Purifying Skin Care Treatment (<18 jaar)

Deze kortformule biedt de jeugdige klant met onzuiverheden de kans om zich professioneel te laten verzorgen.

Deze behandeling is gericht naar het verminderen van opstoten van acné en comedonen. De huid wordt hierbij gezuiverd en gematteerd.

In deze verzorging zit geen gelaatsmassage inbegrepen.

Men Skin Care Treatment

De ideale gelaatsverzorging voor mannen!

Ook mannen hebben te maken met verschillende huidcondities en/of huidaandoeningen zoals een gevoelige huid, acné en huidveroudering. Daarom hebben zij nood aan een aangepaste huidverzorging om hun huid gezond en in optimale staat te houden.

Gerstekorrels Verwijderen

Niets zo vervelend als van die witte bultjes rondom je ogen of op je wangen.
Na een korte reiniging worden de gerstekorrels (milia) opengeprikt en weggenomen.
Er wordt verder geen verzorging toegepast.

Supplementen

Dermaplaning

Dermaplaning is een effectieve en veilige manier waarbij je gelaat wordt geëxfolieerd. Hiervoor wordt een steriel mesje van chirurgisch staal gebruikt om zo de dode huidcellen en donshaartjes te verwijderen. Ook fijne lijntjes en pigmentvlekken worden minder zichtbaar. Je huid krijgt een mooie glow en zorgt voor een betere opname van je producten. Deze behandeling is geheel pijnloos.

Anti-Age Vliesmasker

Dit anti-age vliesmasker met een heerlijk parfum werkt huidverstevigend en hydraterend. Al na de eerste toepassing zijn fijne lijntjes en rimpels minder waarneembaar en is de huid strakker en veerkrachtiger. Dankzij de nauwkeurig geselecteerde ingrediënten zoals o.a. hyaluronzuur is deze formule uitermate geschikt voor de verzorging van de verslapte, rijpere huid. Het masker biedt ook een intensieve hydratie bij vochtarme huidtypes.